Mobila bucatarie Herlo

mobila_bucatarie_herlo

Comanda acum mobila de bucatarie Herlo. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie Herlo, este un ansamblu de mobila la comanda realizat din corpuri modulare. Spatiile corpurilor inferioare, sunt inchise cu usi cu deschidere clasica. Balamalele metalice marca FGV, ofera o buna sustinere a usilor dar si o deschidere si inchidere silentioasa. Seraterele sunt montate pe sine metalice cu role, avand o culisare lenta si silentioasa. Spatiul dintre corpurile inferioare si perete este acopeit de un intalatator din aluminiu, avand rolul de a impiedica patrunderea stropilor de apa. Picioarele din plastic dur, sunt acoperite cu plinta din pal in ton cu mobila.

Corpurile inferioare au montate usi cu deschidere batanta.  Compartimentarea acestora va ofera spatii variate de stocare. Usile pot fi deschise cu ajutorul manerelelor metalice, ce ofera mobilei de bucatarie un design personalizat. O parte din corpurile superioare au montate sistem de deschidere push. Usile se deschid printr-o simpla apasare, iar pistoanele cu gaz fac posibila batarea acestora. Blatul este piesa un din piesele de rezistenta a intregului ansamblu de mobila. Acesta intregeste cu succesc corpurile inferioare, iar culorile sunt disponibile in zeci de nuante.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Din dorinta de a veni in intampinarea tuturor clientilor, impreuna cu stabilim proiectul mobilei in functie de bugetul pe care doriti sa il alocati mobilei de bucatarie.  Lucrand cu materiale si accesorii de calitate, mobila dumneavoastra se va adapta perfect in spatiul alocat.

Personalizarea mobilei de bucatarie se face dupa criteriile stabilite de fiecare client in parte. Fiecare corp in parte este cotat in functie de necesitati dar si de spatiul alocat. Folosind materiale si accesorii de calitate, beneficiati de calitate si garantie indelungata.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_melania_2
Mobila bucatarie MDF Melania
mobila_bucatarie_sandra
Mobila bucatarie MDF Sandra
mobila_bucatarie_gloria_1
Mobila Bucatarie MDF Gloria
mobila_ bucatarie_epson
Mobila Bucatarie MDF Epson
mobila_bucatarie_mdf_viorela
Mobila de bucatarie MDF Viorela
mobila_bucatarie_mdf_irina
Mobila Bucatarie pe comanda Irina
mobila-bucatarie-daria
Mobila bucatarie Daria
mobila_bucatarie_antracit_1
Mobila bucatarie la comanda Antracit
mobila_bucatarie_tomy
Mobila Bucatarie mdf Tomy
mobila_bucatarie_doina
Mobila Bucatarie Doina
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705