Mobila bucatarie Doina

mobila_bucatarie_doina

Comanda acum mobila de bucatarie pe comanda Doina. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie Doina este executata din carcasa pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm, iar usile sunt din mdf cantuit cu cant abs de 1mm blat termorezistent de 38mm.

Accesorii: inaltator aluminiu, picioare metalice, manere metalice, cos jolly, balame si glisiere metalice cu amortizor.

Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu diferite tipuri materiale si accesorii diverse precum: mdf lucios si super lucios, blat termorezistent, marmura, granit sau lemn de diferite latimi; 90mm, 80mm, 70mm, 60mm.

Accesoriile sunt disponibile si in varianta cu amortizoare, sistem de deschide pushing, pistoane cu gaz, balamale si cos jolly precum si picurator inox.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Bucataria Doina este o mobila deosebita, eleganta si creaza imaginea unei incaperi luminoase. Mobila este creata din corpuri inferioare cat si corpuri superioare care se pot prinde in orice colt al bucatariei. Proiectata pentru spatii generoase, mobila Doina poate fi personalizata in functie de dimensiunile bucatariei dumneavoastra.

Alegerea mobilei personalizate ofera familiei dumneavoastra un loc placut si atractiv in bucatarie cu acest model de mobila pe comanda. Trimite-ne pe email schita dorita a proiectului pentru acest mobilier iar noi iti vom face o oferta de pret. Totodata ne puteti contacta telefonic pentru detalii si informatii.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_clara
Mobila Bucatarie Clara
mobila_bucatarie_corina
Mobila bucatarie Corina
mobila_bucatarie_inedit
Mobila bucatarie Inedit
mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobil_bucatarie_alexandra
Mobila bucatarie Alexandra
mobila_bucatarie_remus
Mobila bucatarie pe comanda Remus
mobila_bucatarie_pe_comanda_thera
Mobila bucatarie pe comanda Thera
mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus
Mobila bucatarie pe comanda Zeus
mobila_bucatarie_daria
Mobila bucatarie la comanda Daria
mobila_pentru_bucatarie_luna
Mobila bucatarie pe comanda Luna
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705