Mobila bucatarie mdf Daria

mobila-bucatarie-daria

Comanda acum mobila de bucatarie mdf pe comanda Daria. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie mdf Daria, este realizata din carcasa PAL melaminat si usi MDF vopsit, blat termorezistent de 38 mm, balamale si glisiere Blum cu amortizor,  picioare plastic dur mascate cu plinta din aluminiu, picurator vase, cos jolly material inox, inaltator aluminiu.

Mobila se realizeaza doar pe comanda. Dimensiunile sunt stabilite conform spatiului alocat.

Tipurile de materiale disponibile  –  pal melaminat  mat, mdf lucios, super lucios , AGT sau infoliat.

Accesoriile sunt disponibile intr-o gama variata in functie de preferinte: balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV.

Cos jolly si picurator inox marca Starax.

Blaturile sunt disponile pe grosimi de 28mm, 38mm, pe o latime de 90mm, 80mm, 70mm, 60,mm, etc in functie de spatiul pe care il alocati mobilerului.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobila este creata din corpuri modulare ce sunt montate cu sisteme speciale de prindere. Culoarea calda a MDF-ului ofera luminozitate in bucatarie. Corpurile inferioare sunt sustinute pe picioare din plastic dur, acoperite cu plinta, oferind un design placut.  Plinta are rolul de a proteja patrunderea prafului sub corpuri. Sertarele sunt montate pe glisiere metalice cu role si amortizare, avand o deschidere silentioasa si o inchidere lenta.

Usile sunt sustinute cu balamale metalice cu amortizare Blum, oferind-uva o utilizare usoara. Pentru deschiderea usilor au fost frezate scobituri formand spatiu pentru posibilitatea de deschidere.  Corpurile superioare sunt sustinute pe sisteme speciale de prindere oferind-uva siguranta. Blatul are o eleganta deosebita, iar electrocasnicele pot fi incastrate cu usurinta in spatiile create special pe dimensiunile cestora. Inaltatorul are rolul de a impiedica patrunderea picaturilor de apa intre corpuri si perete.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_melania_2
Mobila bucatarie MDF Melania
mobila_bucatarie_sandra
Mobila bucatarie MDF Sandra
mobila_bucatarie_gloria_1
Mobila Bucatarie MDF Gloria
mobila_ bucatarie_epson
Mobila Bucatarie MDF Epson
mobila_bucatarie_mdf_viorela
Mobila de bucatarie MDF Viorela
mobila_bucatarie_mdf_irina
Mobila Bucatarie pe comanda Irina
mobila_bucatarie_antracit_1
Mobila bucatarie la comanda Antracit
mobila_bucatarie_tomy
Mobila Bucatarie mdf Tomy
mobila_bucatarie_doina
Mobila Bucatarie Doina
mobila_bucatarie_mdf_raisa
Mobila bucatarie mdf pe comanda Raisa
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705