Mobila bucatarie Corina

mobila_bucatarie_corina

Comanda acum mobila de bucatarie Inedit. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Un model de mobila de bucatarie realizat din culori neutre poate fi asortat cu usurinta finisajelor din bucatarie.  Creata special nevoilor de depozitare si de incastrare al elecrocasnicelor, bucataria Corina este un model ce poate fi incadrat cu usurinta in orice locuinta. Utilizand materiale si accesorii de calitate va puteti bucura de o perioada cat mai indelungata de propria mobila.

Mobila de bucatarie Corina, este realizata din PAL melaminat de 18mm, cantuit cu ABS si blat termorezistent de 38mm. Accesorii: manere metalice, picioare plastic dur, plinta plastic, balamale si glisiere metalice marca Blum, picurator vase inox, inaltator aluminiu.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Gestionand eficient spatiul din bucatarie, mobila poate fi conceputa cu un design ergonomic. Calitatea materialelor si a accesoriilor ofera functionalite perfecta a fiecarui corp de mobila. Varietatea de compartimentare a mobilei de bucatarie consta in necesarul dumneavoastra de depozitare.

Corpurile modulare din care se creaza intreg ansamblul de mobila pentru bucatarie, este intregit de blatul termorezistent ce este disponibil pe diferite dimensiuni si culori.

Dimensiunile mobilei pot fi stabilite conform spatiului alocat acesteia.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_melania_2
Mobila bucatarie MDF Melania
mobila_bucatarie_sandra
Mobila bucatarie MDF Sandra
mobila_bucatarie_gloria_1
Mobila Bucatarie MDF Gloria
mobila_ bucatarie_epson
Mobila Bucatarie MDF Epson
mobila_bucatarie_mdf_viorela
Mobila de bucatarie MDF Viorela
mobila_bucatarie_mdf_irina
Mobila Bucatarie pe comanda Irina
mobila-bucatarie-daria
Mobila bucatarie Daria
mobila_bucatarie_antracit_1
Mobila bucatarie la comanda Antracit
mobila_bucatarie_tomy
Mobila Bucatarie mdf Tomy
mobila_bucatarie_doina
Mobila Bucatarie Doina
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705