Mobila bucatarie pe comanda Clara

mobila_bucatarie_clara

Comanda acum mobila de bucatarie pe comanda Clara. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie Clara , este realizata din material PAL melaminat de 18mm, cantuit cu ABS de 0,4 mm si 2 mm, blat termorezistent de 38 mm si PFL de 3 mm. Accesorii: picioare conice din inox, inaltator aluminiu, balamale metalice marca Starax, glisiere metalice cu role marca Starax, manere metalice, cos jolly, picurator vase inox.

Accesoriile folosite in realizarea mobilei Clara pot fi modificate in functie de preferintele  dumnevoastra.  Blatul, este o piesa importanta ce intregeste cu succes ansamblu de mobila fiind disponibil in urmatoarele variante: blat termorezistent, granit, marmura sau lemn.

Dimensiunile mobilei de bucatarie sunt realizate conform spatiului alocat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Bucataria este locul unde pasionati de gatit isi pun in evidenta cele mai delicioase preparate. Fie ca aveti o bucatarie open space sau inchisa, personalizarea mobilei va pune in evidenta personalitatea. Fiecare corp de mobila al bucatariei este lucrat cu atentie incat acesta sa poata fi folosit cat mai mult timp.

Optiunea de incastrare a electrocasnicelor poate fi facuta cu succes de echipele noastre de mobila. Mobila pe comanda este una din variantele cele mai potrivite ca fiecare piesa de mobila din locuinta sa poata fi incadrata perfect. Accesoriile si materialele de calitate ofera garantie si utilizare indelungata a mobilei.

 

 

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_corina
Mobila bucatarie Corina
mobila_bucatarie_inedit
Mobila bucatarie Inedit
mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobil_bucatarie_alexandra
Mobila bucatarie Alexandra
mobila_bucatarie_remus
Mobila bucatarie pe comanda Remus
mobila_bucatarie_pe_comanda_thera
Mobila bucatarie pe comanda Thera
mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus
Mobila bucatarie pe comanda Zeus
mobila_bucatarie_daria
Mobila bucatarie la comanda Daria
mobila_pentru_bucatarie_luna
Mobila bucatarie pe comanda Luna
mobila_bucatarie_rafaelo
Mobila bucatarie la comanda Rafaelo
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705