Mobila bucatarie pe comanda Alexandra

mobil_bucatarie_alexandra

Comanda acum mobila de bucatarie pe comanda Alexandra. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie Alexandra, este realizata la comanda din PAL melaminat  cantuit cu ABS de 0,4 mm si 2 mm,  blat termorezistent de 38 mm de calitate superioara.

Accesorii folosite la mobilier: picioare plastic dur, plinta din lemn,  manere metalice, glisiere metalice cu role marca Starax, inaltator aluminiu, cos jolly inox, balamale aplicate Starax.

Caracteristicile mobilei de bucatarie Alexandra, pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale si accesorii de cea mai buna calitate.

Accesoriile pot fi alese clasice sau cu sistem de amortizare. Blatul, este unul din cele mai improtante piese, ce intregeste intreg ansamblu de mobila.  Optiunea de a alege blatul pentru mobila dumneavoastra poate fi, un blat din granit, marmura sau lemn.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Din dorinta de a ne imbunatati in permanenta diferite zone din locuinta, apelam tot mai des la designeri de mobila. Personalul nostru calificat va ofera servicii gratuite de consultanta si solutii optime de a va indeplini dorintele. Fiecare ansamblu de mobila din locuinta necesita atentie si materiale de calitate pentru un design unic.

Mobila de bucatarie este unul din ansamblurile de mobila pe care gospodinele il imbunatatesc cel mai des.  Fie cu electrocasnice sau cu diferite accesorii necesare in bucatarie.  Electrocasnicele sunt incastrate cu usurinta de chipa de montaj. Corpurile au spatii de stocare variate, utile pentru depozitarea alimentelor si lucrurilor din bucatarie.

Dimensiunile sunt stabilite in functie de spatiul alocat.

 

 

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_clara
Mobila Bucatarie Clara
mobila_bucatarie_corina
Mobila bucatarie Corina
mobila_bucatarie_inedit
Mobila bucatarie Inedit
mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobila_bucatarie_remus
Mobila bucatarie pe comanda Remus
mobila_bucatarie_pe_comanda_thera
Mobila bucatarie pe comanda Thera
mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus
Mobila bucatarie pe comanda Zeus
mobila_bucatarie_daria
Mobila bucatarie la comanda Daria
mobila_pentru_bucatarie_luna
Mobila bucatarie pe comanda Luna
mobila_bucatarie_rafaelo
Mobila bucatarie la comanda Rafaelo
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705