Mobila birou managerial pe comanda MB12

birou_managerial_pe comanda_12

Comanda acum mobila birou managerial pe comanda MB12. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

PALETAR

Mobila de birou managerial MB 12 este executat la comanda din pal melaminat de 18mm, cant ABS de 2mm si 0.4 mm. Accesorii mobila birou: glisiere, manere metalice, picioare metalice , incuietoare metalica.

Biroul este realizat pe dimensiunile: 1,20mL x 50cmL x 75H x 60cm A. Mobila poate fi realizata pe diferite dimensiuni in functie de spatiul alocat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Biroul ergonomic combina designul ingenios cu caracteristicile de inalta calitate. Misiunea noastra este de a crea mobilier de calitate si accesibil pentru dumneavoastra. Parcurgand etapele de realizare ale biroului, in componenta acestuia este inclus si dulapul ce este ideal in rutina zilnica. Sertarele sunt montate pe sine metalice marca fgv, fiind dintr-o gama de produse de inalta de calitate, oferind o culisare lenta si silentioasa. Manerele clasice ofera prin simplitatea lor eleganta si design deosebit mobilei.

Pentru sustinerea corpurilor sunt folosite picioare metalice rotunde practice si rezistente in timp. Latimea blaturilor asigura conditii optime in eficientizarea functionari activitatilor dumneavoastra zilnice. Atunci cand va alegeti modelul mobilei, forma si accesoriile, nuanta materialului este un factor principal ce ofera contrast intregi incaperi. In paletarele de culori puteti gasi diferite nuante ce pot fi integrate cu usurinta in orice spatiu de birou.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_birou_managerial_mb_14
Mobila birou managerial MB14
mobila_birou_managerial_mb_13
Mobila birou managerial MB13
mobila_birou_managerial_MB 11
Mobila birou managerial la comanda MB11
mobila_birou_managerial_MB 10
Mobila birou managerial la comanda MB10
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705