Mobila birou managerial MB14

mobila_birou_managerial_mb_14

Comanda acum mobila birou managerial pe comanda MB14. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

PALETAR

Mobila de birou managerial MB 14 este realizat la comanda din pal melaminat de 18mm si 36mm prevazut cu cant ABS de 2mm si 0.4 mm.

Dimensiunile, formele si culorile pot fi modificate in functie de criteriile stabilite de dumneavoastra.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Procesand comenzile si livrandule intr-un termen cat mai scurt cu putina, dumneavoastra va puteti bucura de un mobilier elegant si de calitate. Pagina noastra online gazduieste modele diferite de birouri ce va ofera posibilitatea de a  va personaliza biroul exact asa cum va doriti. Materialele de calitate si accesoriile sunt alese din gama produselor superioare, oferindu-va astfel si posibilitatea de a le intretine cat mai usor.

Ansamblul de mobila pentru birou ofera incaperi un design personalizat si perfect stilizat. In functie de preferintele fiecaruia dintre noi formele biroului pot fi adaptate dorintelor dumneavoastra. Creand lucruri aparent simple acestea indeplinesc cu success cerintele oricaruia dintre noi.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_birou_managerial_mb_13
Mobila birou managerial MB13
birou_managerial_pe comanda_12
Mobila birou managerial pe comanda MB12
mobila_birou_managerial_MB 11
Mobila birou managerial la comanda MB11
mobila_birou_managerial_MB 10
Mobila birou managerial la comanda MB10
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705