Mobila birou managerial MB13

mobila_birou_managerial_mb_13

Comanda acum mobila birou managerial pe comanda MB13. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

PALETAR

Mobila de birou managerial MB 13 este executat la comanda din pal melaminat de 18mm, cant ABS de 2mm si 0.4 mm. Accesorii mobila birou: glisiere, manere metalice, picioare metalice, incuietoare metalica.

Biroul este realizat pe dimensiunile: 1,20mL x 50cmL x 75H x 60cm A. Mobila poate fi realizata pe diferite dimensiuni in functie de spatiul alocat. Dimensiuni dulap: L 1,20m x H 1,00m x A 50cm.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Misiunea noastra de a crea mobilier la preturi accesibile, este indeplinita cu fiecare client multumit de produsele comandate. Parcurgand cu strictete etapele de creare a mobilei, produsele finale vor avea in componenta sa materiale de calitate, accesorii cu un design placut  si nu in ultimul rand o functionalitate perfecta. Alegand din zecile de modele expuse online, va puteti mobila biroul asa cum va doriti. Biroul in forma de “L” va ofera un blat de lucru de generos si poate fi adaptat cu usurinta in orice spatiu.

Rollboxul este piesa nelipsita din birou. Sertarele sunt montate pe sine metalice cu role avand o culisare lenta si silentioasa. Incuietorile pot fi montate pe oricare dintre usi sau sertare acestea fiind utile pentru pastrarea documentelor in siguranta. Dulapul este inzestrat cu compartimentari diferite din dorinta de a va oferi spatii variate de stocare. Mobila este sustinuta pe picioruse metalice avand o eleganta discreta. Dimensiunile pieselor sunt stabilite conform criteriilor dorite de dumneavoastra.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_birou_managerial_mb_14
Mobila birou managerial MB14
birou_managerial_pe comanda_12
Mobila birou managerial pe comanda MB12
mobila_birou_managerial_MB 11
Mobila birou managerial la comanda MB11
mobila_birou_managerial_MB 10
Mobila birou managerial la comanda MB10
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705