Mobila birou managerial la comanda MB11

mobila_birou_managerial_MB 11

Comanda acum mobila birou managerial pe comanda MB11. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

PALETAR

Ansamblul de mobilier managerial MB 11 este realizat din pal melaminat de 18mm, cant ABS de 2mm si 0.4 mm. Accesorii: glisiere, manere metalice, picioare metalice si suporti polite metalici.

Compartimenatarea dulapurilor poate fi realizata din polite sau sertare in functie de necesitile dumneavoastra.

Biroul este realizat pe dimensiunile: 1,20mL x 50cmL x 75H x 60cm A. Lungimea totala a dulapurilor este 1,80mL x 50cm A. Mobila poate fi realizata pe diferite dimensiuni in functie de spatiul alocat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Iti doresti un mobilier modern si cu un aspect elegant? Biroul managerial la comanda MB11 este un mobilier clasic care iti ofera toate utilitatile pentru a-ti desfasura activitatile intr-un mod cat mai confortabil si placut. Putem sa realizam acest model de birou managerial in functie de materialul pe care il doresti, in functie de dimensiune, dar si de culori.

Discuta cu unul dintre consultantii nostri pentru a stabili detalii tehnice si pentru a-ti face o oferta de pret. Lucram doar cu specialisti care pot realiza mobilier rezistent in timp si de calitate. Alege biroul managerial la comanda MB11 pentru biroul tau si personalizeaza-ti cum iti doresti!

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_birou_managerial_mb_14
Mobila birou managerial MB14
mobila_birou_managerial_mb_13
Mobila birou managerial MB13
birou_managerial_pe comanda_12
Mobila birou managerial pe comanda MB12
mobila_birou_managerial_MB 10
Mobila birou managerial la comanda MB10
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705