Mobila birou managerial la comanda MB10

mobila_birou_managerial_MB 10

Comanda acum mobila birou managerial pe comanda MB10. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

PALETAR

Mobila de birou MB 10, este compusa din corpuri modulare ce sunt montate cu sisteme speciale de prindere. Materialul folosit in realizarea mobilei este: pal melaminat de 18mm finisaj stejar, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: balamale si glisiere metalice marca Grass, suporti de polite metalici, role si sistem de inchidere cu cheie.

Ansamblul de mobila este compus din diferite piese precum: birou, rollbox si dulap pentru bibliorafturi. Mobila de birou poate fi realizata pe diferite dimensiuni in functie de spatiul alocat. Finisajele materialului pot fi alese dintr-o gama variata de modele de la producatori de renume precum: Egger, Kronospan sau Kastamonu.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Daca ai nevoie de un birou pentru a lucra eficient si intr-un confort sporit, iti prezentam mobila de birou managerial la comanda MB10. Acest mobilier este realizat intr-un stil clasic, dar in acelasi timp este si de o utilitate crescuta avand spatiu suficient pentru a-ti desfasura activitatile de zi cu zi.

Mobilierul poate fi executat pe comanda in functie de dimensiunile pe care le doresti si poate fi prevazut cu sertare si cu locuri speciale pentru calculator. Totodata putem realiza si alt mobilier pentru spatiul din biroul tau precum dulapuri si mese pe consiliu. Daca iti doresti mai multe detalii despre pretul acestui model de birou managerial ne poti contacta pentru a discuta cu unul dintre consultantii nostri.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_birou_managerial_mb_14
Mobila birou managerial MB14
mobila_birou_managerial_mb_13
Mobila birou managerial MB13
birou_managerial_pe comanda_12
Mobila birou managerial pe comanda MB12
mobila_birou_managerial_MB 11
Mobila birou managerial la comanda MB11
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705