Mobila biblioteca Lorena

mobila_biblioteca_lorena

Mobila biblioteca pe comanda Lorena. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Biblioteca pentru living Lorena este realizata pe comanda din, pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 2mm. Jocurile de polite imbina spatii variate de stocare, iar dimensiunile acestora sunt realizate in functie de lucrurile dorite .

Mobila Lorena se realizeaza la comanda pe dimensiunile si culorile dorite de fiecare dintre dumneavoastra. Materialele folosite pot fi alese din gama produselor de calitate superioara de la producatori de renume precum: Egger, Kastamonu si Falco.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Unul din cele mai utilile materiale folosite in crearea pieselor de mobila, este palul melaminat disponibil in diferite nuante si grosimi. Acesta poate fi lucrat cu usurinta pentru a crea cele mai rafinate si elegante piese de mobila potrivite in orice spatiu din locuinta.

Biblioteca Lorena este un ansamblu de mobila elegant creat pentru cei ce iubesc lectura. Compartimentarea variata a mobilei va ofera posibilitatea stocari cartilor si nu numai. Mobila poate fi realizata pe dimensiunile si criteriile stabilite de dumneavoastra.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_living_pe_comanda_stefania
Mobila living pe comanda Stefania
mobila_living_pe_comanda_lavinia
Mobila living la comanda Lavinia
mobila_living_malina
Mobila living pe comanda Malina
mobila_living_aby
Mobila living pe comanda Aby
mobila_living_olimpia
Mobila living pe comanda Olimpia
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705