Mobila biblioraft Sonia pe comanda

mobila_biblioraft_pe_comanda_sonia

Comanda acum dulap biblioraft pe comanda Sonia. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

PALETAR

Dulap arhivare Sonia realizat pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice.

Dimensiune dulap: 3,40m L x 2,30m H x 40cmA

Dimensiunile, formele si culorile mobilierului pot varia in functie de spatiul disponibil. Materialele folosite sunt alese din gama produselor de calitate superioara, putand benefia astfel de o garantie indelungata a produselor.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Nostalgia dorintei de a va oferi mobilier de calitate, consta in alegerea celor mai bune materiale si accesorii. Varietatea modelelor de mobila pentru birou, va ofera posibilitatea de a va personaliza mobilierul asa cum va doriti. Spatii inchise, rafturi sau sertare pot fi incluse intr-un singur ansamblu de mobila.

Usile biblioraftului sunt montate cu balamale Starax, asiguranduva o calitate a utilizari cat mai indelungata. Politele pot fi montate fixe sau mobile sustinute pe suporti metalici. Dimensiunile spatiului dintre polite este realizat astfel incat dosarele si bibliorafturile pot fi stocate cu usurinta. Culorile calde ale materialului si accesoriile discrete, va pun evidenta intreg spatiul de birou.

 

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

dulap_arhivare_tempo
Dulap arhivare pe comanda Tempo
dulapuri_arhivare_beta
Dulap arhivare pe comanda Beta
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705