Mobila baie la comanda Beatrice

mobila_baie_la_comanda_beatrice

Comanda acum mobila baie la comanda Beatrice. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

PALETAR

Materialul folosit in realizarea dulapului de baie Beatrice, este pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm pentru carcasa iar mdf-ul este folosit la fronturi cantuit cu abs de 1mm, accesorii metalice. Oglinda este aplicata cu adeziv special rezistent la umiditate, pe placa din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 2mm. Grosimea oglinzi este de 4mm, calitatea acesteia fiind una superioara .

Dimensiunile, culorile si compartimentarea poate varia in functie de preferintele dumnevoastra.

Materialele folosite in realizarea pieselor de mobila, poate fi, pal melaminat sau mdf disponibile intr-o gama variata de culori. Accesoriile folosite sunt disponibile in varianta clasica sau amortizor.

Dimensiunea corpului de baie este de 1,2mL x 50Ax 70cmH, insa acesta poate fi realizat si pe alte dimensiuni conform spatiului alocat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Iti doresti o baie cu un mobilier vesel in culori calde? Mobila pe comanda este solutia ideala.  Daca vrei sa renovezi locuinta sau te-ai mutat in casa noua, mobila de baie pe comanda Beatrice reprezinta alegerea ideala. Este un mobilier realizat  din materiale de calitate si poate fi personalizat in functie de dimensiunile si de culorile dorite.

Pentru ca stim cat de important este sa te simti confortabil in baia ta, mobilierul este realizat astfel incat sa ai destul de mult spatiu chiar si in cazul in care ai un spatiu de dimensiuni mai reduse. Discuta cu unul dintre consultatii nostri pentru a-i oferi mai multe detalii despre comanda ta, iar noi iti vom face o oferta de pret.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

dulap_baie_pe_comanda_amelia
Dulap baie pe comanda Amelia
mobila_baie_Lion
Mobila baie Lion
mobila_baie_anca
Dulap baie Anca
mobila_baie_pe_comanda_laura
Mobila baie pe comanda Laura
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705