Masute floare gradinita pe comanda

masuta_floare_gradinita_pe_comanda

Comanda acum masute floare pe comanda destinat gradinitelor. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Masute pentru gradinita realizate pe comanda din pal melaminat de 18mm diverse finisaje, cant abs de 0,4mm, picioare metalice. Mobila este realizata din petale individuale ce sunt unite intr-un model de floare.

Dimensiunile petalelor sunt stabilite conform dorintelor dumneavoastra. Masutele pot fi folosite individual, oferind copiilor o varietate de culori calde.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Din dorinta de a crea produse unice, realizam pe comanda mobilier de calitate superioara. Bucuria copiilor este nemarginita atunci cand in preajma lor sunt inconjurati de lucruri deosebite. Petalele de masuta pot fi aranjate in diverse moduri creand astfel aspecte diferite sali de clasa. Culorile pastel sunt cele mai indicate in mobilierul de gradinita.

Picioarele ce sustin blaturile sunt din material metalic si foarte stabile. Acestea sunt usor reglabile atfel intreg mobilierul va fi perfect asezat. Dimensiunile intreg ansamblului de masa poate fi stabilit conform spatiului disponibil. Mobila este disponibila doar pe comanda si poate fi realizata pe diferite nuante.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_gradinita_wini
Mobila gradinita la comanda Wini
mobila_de_gradinita_cleo
Mobila de gradinita la comanda Cleo
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705