Dulap arhivare pe comanda Tempo

dulap_arhivare_tempo

Comanda acum dulap arhivare pe comanda Tempo. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

PALETAR

Dulap arhivare Tempo executat pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice.

Dimensiune dulap: 2,40m L x 1,80m H x 40cmA

Distanta dintre polite este perfect adaptata pentru depozitarea bibliorafturilor. Dimensiunile, formele si culorile mobilierului pot varia in functie de spatiul disponibil.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Iti doresti sa ai un spatiu in care sa iti tii in siguranta documentele din biroul tau? Dulapul pentru arhivare pe comanda Tempo este un mobilier clasic si ideal pentru cei care vor sa imbine confortul cu utilitatea. Realizat pe comanda poate fi personalizat in functie de preferintele tale privind dimensiunile, nuantele sau materialele.

Contacteaza-ne acum pentru a plasa o comanda si discuta cu un consultant care te va indruma care este cea mai buna alegere de mobilier pentru tine. Pentru o oferta de pret ne poti trimite si o schita a dulapului cu dimensiunile dorite pe adresa de email.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_biblioraft_pe_comanda_sonia
Mobila biblioraft Sonia pe comanda
dulapuri_arhivare_beta
Dulap arhivare pe comanda Beta
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705