Dressing pe comanda Narcis

mobila_dressing_narcis

Comanda acum dressingul Narcis disponibil doar pe comanda. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

PALETAR

Dressingul Narcis este creat pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm iar fronturile sunt realizate din mdf infoliat de 18mm. Accesorii: manere metalice, glisiere metalice cu role, balalame metalice marca Starax, bari umerase inox, oglinda clara.

Caracteristice dressingului Narcis pot fi modificate in functie de preferintele dumneavostra. Dimensiunile si formele sunt create in functie de spatiul alocat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Stilul si gusturile de a va personaliza locuinta, nu pot fi contestate. Fiecare dintre noi isi creaza un stil de viata, ce se poate reflecta prin decorurile ce ne inconjoara. Din dorinta de a ne ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra, in paginile site-ului nostru veti gasi zeci de modele de mobila ce pot fi personalizate dupa criteriile dorite de dumneavoastra. Importanta dressingurilor in locuinta este de a ne depozita lucrurile si a le pastra in ordine. Compartimentarea poate fi facuta din polite, sertare si bari pentru umerase.

Toate acestea va ofera spatii variate de stocare. Politele exterioare ofera dressingului Narcis un design placut, si tot-odata pot fi folosite la expunerea diverselor obiecte. Usile clasice sunt prevazute cu oglinzi aplicate ce ofera mobilei un design deosebit.  Seraterele sunt montate pe sine metalice cu role marca Starax, oferind o culisare lenta si silentioasa acestora. Manerele pot fi alese dintr-o gama bogata de modele, incat acestea pot completa cu usurinta designul mobilei.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_dressing_giulia
Dressing pe comanda Giulia
dressing_pe_comanda_asus
Mobila dressing pe comanda Asus
mobila_dressing_ilfov
Mobila dressing pe comanda City
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705