Dressing pe comanda Giulia

mobila_dressing_giulia

Comanda acum dressingul Giulia disponibil doar pe comanda. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

PALETAR

Dressingul Giulia este executat pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: sistem de culisare metalic, sina culisare din aluminiu, glisiere metalice cu role, bari umerase inox, sticla colorata, manere metalice ingropate.

In realizarea mobilei pot fi folosite diferite tipuri de materiale precum: pal melaminat mat disponibil in zeci de nuante marca Egger, Kronospan sau Kastamonu, sticla de diferite culori, mdf vopsit, infoliat sau placa.

Accesoriile folosite in realizarea dressingului sunt alese din gama produselor de calitate superioara.

Dimensiunile dressingului sunt: 2,00m L x 2,50m H x 60cm A

Dimensiunile, compartimentarea si finisajele pot fi modificate conform criteriilor stabilite de dumneavoastra.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Combinatiile de elemente individuale realizate pe comanda, se vor adapta cu usurinta spatiului alocat. Armonia culorilor imbinata cu accesoriile si finisajele din locuinta, vor crea un design adaptat stilului dumneavoastra de viata. Ca un element central dressingul gazduieste compartimentari diferite, astfel incat fiecare lucru va avea locul lui. Sertarele sunt ideale in pastrarea lenjeriei sau a diferitelor piese vestimentare mai putin voluminoase. Acestea sunt montate pe sine cu role avand o culisare usoara.

Politelele mobile sunt folosite cu usurinta pentru pastrarea lucrurilor impachetate, iar barile din inox gazduiesc cu succes umerasele cu haine. Usile culisante sunt in principal atractia unui dressing, acestea fiind usor de utilizat printr-o culisare lenta si silentioasa asigurata de sistemul si sina de culisare de calitate superioara. Manerele tip bara, este o buna protectie pentru usi dar totodata va ofera si un design elegant. Dressingurile sunt personalizate pe comanda in functie de dorintele dumneavoastra.

 

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_dressing_narcis
Dressing pe comanda Narcis
dressing_pe_comanda_asus
Mobila dressing pe comanda Asus
mobila_dressing_ilfov
Mobila dressing pe comanda City
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705