Despre noi

Mobila comanda de calitate la preturi cat mai mici!

Producem mobilier pe comanda pentru casa si birou in 7-21 zile.

“Acasa” este locul cel mai minunat din lume! De aceea noi suntem aici pentru dumneavoastra, va ajutam sa creati pentru fiecare spatiu un mobilier functional si confortabil, mobila cu care sa va simtiti bine. Comandati acum mobila pe comanda.

Mobila comanda: mobilier birou, mobila bucatarie, hotel (dormitor), camere de tineret, mobila pentru spatii comerciale, dressing-uri, mobila dulap cu usi glisante, usi glisante, sufragerie, mobila comanda si mobilier copii.

Echipa MobilaComanda .com va sta la dispozitie pentru proiectarea si realizarea unui mobilier de calitate, modern, functional si la preturi mici. Cu o experienta de peste 13 ani in domeniul mobilei la comanda putem produce aproape orice fel de mobilier pentru dumneavoastra.. Sunati acum !

mobila la comanda

Cum cumpar mobila?

1. Schita mobilierului o puteti trimite prin e-mail. Daca nu aveti o schita, un reprezentant al firmei se va deplasa la domiciliul Dvs. pentru a lua masurile necesare estimarii unui cost.
2. Avansul se achita direct reprezentantului ce vine la sediul/domiciliul Dvs. Pentru avans se elibereaza factura si chitanta.
3. Termenul fabricarii mobilei este intre 7-21 de zile lucratoare.

Garantie si calitate mobila comanda

Calitatea produselor este una deosebita: accesoriile si materialele la mobila birou, mobila bucatarie, mobila dormitor, hol, gradinita, living (sufragerie), camera copii, tineret, spatii comerciale (magazine), mobila gradinita ,mobilier de birou .

Transportul si montajul

Serviciile de transport si montaj sunt asigurate gratuit de catre noi in Bucuresti. 

Transportul si montajul si in Romania se efectueaza contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General com sunt transportate pana in locuinta clientului.

Cateva sfaturi inainte sa comandati mobila:

  • Vedeti ce cant se aplica (dupa ce s-a taiat la dimensiunile dorite foaia de pal melaminat la capetele placilor se aplica un cant peste materialul brut). Cantul termo este cel mai des intalnit (cant de hartie) – se aplica cu feonul sau fierul de calcat (cantul de hartie se zgarie si se umfla repede). Un cant de calitate este cantul de plastic – ABS (ABS-ul se aplica cu utilaje speciale- mobila bucatarie). El are grosimi de 0.4 si 2 mm (cantul de 2 mm se aplica in general la usi si cantul de 0.4 mm se aplica in interiorul corpurilor). Cantul ABS are o estetica deosebita + rezistenta mai buna in timp. Cantul ABS se poate folosi la orice tip de mobila: de bucatarie, dormitor sau birou. Un alt tip de cant este cantul PVC si acesta este de calitate. Cantul PVC se foloseste la piesele care au curbe (mese pe rotund, usi sau birouri)- mobila la comanda.
  • Intrebati ce balamale se folosesc la mobila. Balamalele care se pot gasi pe piata romaneasca si care rezista cel mai bine in timp sunt cele importate din Germania si Austria- mobila bucatarie.
  • Intrebati cine este producatorul glisierelor (glisiera: sistemul de alunecare-extragere al sertarului). Glisierele au in componenta lor roti din plastic, arcuri si uneori bile. La glisierele de calitate indoielnica rotile se tocesc repede si sertarele incep sa nu mai alunece prea bine. Glisiere de calitate care se gasesc in Romania sunt cele Blum (import Austria). Glisierele se folosesc la orice sertare fie ele de bucatarie, dormitor, living, hol sau pentru mobilier de birou.
  • Mobila comanda – cand alegeti sa va faceti mobila de bucatarie va recomandam ca plinta de jos de la picioarele bucatariei sa o puneti din aluminiu.

Noi realizam mobilier de calitate, din PAL melaminat si MDF, pastrand indicatiile si standardele de calitate pentru fiecare produs. Astfel, palul melaminat mat este cantuit cu ABS disponibil in dimensiuni de 1mm, 2mm si 0,4mm, provenind din marci cunoscute cum ar fi Kastamoniu, Egger, Kronospan si Falco.

Folosim materiale de calitate si colaboram numai cu producatori si furnizori cunoscuti si renumiti in domeniu, cum ar fi AGT, Gizir, Global Suceava, Net Front sau Vario. Variantele de mdf-uri sunt: infoliate, mate, lucioase si superlucioase.

Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705