Coltar bucatarie la comanda Raul

coltar_bucatarie_raul

Comanda acum coltar de bucatarie pe comanda Raul. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Coltar de bucatarie Raul realizat pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm, tapiterie piele ecologica, balamale metalice marca FGV import Italia. Spatarul este prevazut cu pernute confortabile fixate prin sisteme de pridere ascunse.

Coltarul poate fi realizat cu ladite sub sezuturi ideale in depozitarea lucrurilor.

Dimensiunile mobilierului sunt stabilite in functie de dorintele dumneavoastra dar si de spatiul alocat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Coltarul de bucatarie la comanda Raul face parte din mobilierul oricarei bucatarii spatioase in care se doreste un loc special amenajat de a petrece timpul alaturi de cei dragi. Coltarul poate fi realizat pe comanda in functie de dimensiunile dorite creand in bucatarie un spatiu de relaxare frumos amenajat.

 

 

amenajat.

Contactaza-ne pentru a ne oferi o schita iar noi iti vom face o oferta de pret. Discuta cu unul dintre consultatii nostri iar daca doresti putem veni chiar la tine acasa pentru masuratori. Mobilierul poate fi executat si din alt tip de material pe care il avem la dispozitie.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

coltar_bucatarie_laura
Coltar bucatarie la comanda Laura
Mobila coltar bucatarie pe comanda
Coltar Bucatarie la comanda Narcis
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705