Coltar Bucatarie la comanda Narcis

coltar-bucatarie-narcis

Comanda acum coltar de bucatarie Narcis. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Coltar de bucatarie realizat pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, tapiterie din piele ecologica.

Dimensiune: 1,50m L x 1,00m L x 45cm H sezutul x 90cm H spatarul x 50cm A

Dimensiunile coltarului sunt realizate in functie de spatiul alocat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

“Acasa” este sentimentul pe care ti-l ofera o locuinta mobilata si decorata dupa bunul gust. Aceasta satisfactie sau sentiment il poti avea, mai ales daca vei mobila casa cu mobilier facut pe comanda. Doar astfel poti avea mobilierul dorit, care sa se incadreze perfect cu designul casei si care iti ofera confortul dorit.

Iar intr-o casa, mobila de bucatarie scoate in evidenta gusturile proprietarului. Cu un design simplu sau mai indraznet, din materiale de inalta calitate, mobila realizata pe comanda este in masura sa multumeasca, chiar si cele mai pretentioase gusturi. Noi realizam pe comanda orice tip de mobilier, pe gustul tau si in functie de dimensiunile unui anumit spatiu.

Ansamblurile de mobila sunt realizate din materiale si accesorii de inalta calitate, astfel incat sa va puteti bucura de ele timp indelungat. In plus, preturile sunt dintre cele mai accesibile si se stabilesc in functie de preferinte, materiale si de dimensiunile mobilierului.

Daca spatiul iti permite poti alege un coltar de bucatarie, confortabil si practic. Alege un model prevazut si cu spatii generoase de depozitare. Coltarul de bucatarie Narcis, cu sau fara masa si scaune, este potrivit atat pentru bucatariile mai mici, cat si pentru cele mari, in forma patrata. In jurul unei astfel de piese poti strange mai usor membrii familiei sau prietenii. Va ofera tot confortul necesar in timpul ori dupa servirea mesei sau la o ceasca de cafea.

Putem realiza pe comanda mobila de bucatarie din diferite tipuri de materiale. Dimensiunile, formele si culorile sunt stabilite in totalitate in functie de preferintele dumneavoastra.

Putem modifica nu doar dimensiunile mobilierului, ci si finisajele si accesoriile. Imbina utilul cu placutul si comanda acum un coltar de bucatarie pe placul tau.
Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobil_bucatarie_alexandra
Mobila bucatarie Alexandra
mobila_bucatarie_remus
Mobila bucatarie pe comanda Remus
mobila_bucatarie_pe_comanda_thera
Mobila bucatarie pe comanda Thera
mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus
Mobila bucatarie pe comanda Zeus
mobila_bucatarie_daria
Mobila bucatarie la comanda Daria
mobila_pentru_bucatarie_luna
Mobila bucatarie pe comanda Luna
mobila_bucatarie_rafaelo
Mobila bucatarie la comanda Rafaelo
mobila_bucatarie_clasica
Mobila bucatarie la comanda Clasica
mobila bucatarie comanda
Mobila Bucatarie la comanda Berta
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705