Coltar bucatarie la comanda Laura

coltar_bucatarie_laura

Comanda acum coltar de bucatarie pe comanda Laura. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Coltarul de bucatarie Laura este realizat din pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm, balamale metalice si tapiterie piele ecologica.

Mobilierul este prevazut cu ladite sub sezuturi, ideale in stocarea lucurilor.

Dimensiunile mobilei sunt stabilite in functie de spatiul alocat.

Materialul folosit in realizarea mobilei poate fi pal melaminat sau mdf disponibil intr-o gama variata de culori

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Bucataria este locul in care majoritatea familiilor isi petrec timpul in fiecare zi. Acest spatiu trebuie sa fie organizat astfel incat sa fie confortabil, modern si sa iti dea senzatia ca este un loc in care iti doresti sa iti petreci timpul. Pentru a completa mobilierul de bucatarie am realizat coltarul de bucatarie la comanda Laura.

Pentru ca este un mobilier realizat pe comanda, coltarul se poate realiza in functie de dimensiunile dorite. Indiferent de marimea bucatariei tale iti putem personaliza coltarul Laura. Ne poti trimite o schita pe adresa de email sau ne poti contacta telefonic pentru a discuta cu un consultant.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

coltar_bucatarie_raul
Coltar bucatarie la comanda Raul
Mobila coltar bucatarie pe comanda
Coltar Bucatarie la comanda Narcis
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705