Mobila bucatarie mdf pe comanda Irina

mobila_bucatarie_mdf_irina

Comanda acum mobila de bucatarie mdf pe comanda Irina. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie mdf Irina, este o mobila realizata din materiale si accesorii de calitate superioara.  Carcasa este creata din PAL melaminat iar usile sunt din MDF lucios, blat termorezistent de 38 mm, balamale si glisiere Blum cu amortizor,  picioare plastic dur mascate cu plinta din aluminiu, picurator vase, cos jolly material inox, inaltator aluminiu, rame aluminiu, geam sablat, pistoane cu gaz.

Compartimentarea este creata din spatii variate, incat lucurile dumneavoastra vor fi pastrate in ordine.

Mobila se realizeaza doar pe comanda. Dimensiunile sunt stabilite conform spatiului alocat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Impresionanta multitudine de solutii in crearea ansamblurilor de mobila, va ofera oportunitatea de a va mobila locuinta dupa bunul plac. Bucataria este una din camerele cel mai des frecventata de intreaga familie. Aici mobila este creata tinand cont de stilul dumneavoastra de viata dar si al familiei. Ansamblul de mobila este creat din corpruri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere.

Corpurile sunt compartimentate cu polite mobile si sertare, astfel incat lucrurile dvs. vor fi puse in ordine. Picuratorul sau scurgatorul de vase, este un accesoriu practic si util pentru scurgerea vaselor. Cosul jolly este un accesoriu in care gospodinele isi pastreaza diverse alimente, sticle cu ulei sau borcane dorite la indemana. Blatul termorezistent considerat si piesa de rezistenta a mobilei de bucatarie are o grosime de 38mm, iar nuantele sunt disponibile intr-o gama foarte variata.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_melania_2
Mobila bucatarie MDF Melania
mobila_bucatarie_sandra
Mobila bucatarie MDF Sandra
mobila_bucatarie_gloria_1
Mobila Bucatarie MDF Gloria
mobila_ bucatarie_epson
Mobila Bucatarie MDF Epson
mobila_bucatarie_mdf_viorela
Mobila de bucatarie MDF Viorela
mobila-bucatarie-daria
Mobila bucatarie Daria
mobila_bucatarie_antracit_1
Mobila bucatarie la comanda Antracit
mobila_bucatarie_tomy
Mobila Bucatarie mdf Tomy
mobila_bucatarie_doina
Mobila Bucatarie Doina
mobila_bucatarie_mdf_raisa
Mobila bucatarie mdf pe comanda Raisa
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705