Mobila bucatarie pe comanda Remus

mobila_bucatarie_remus

Comanda acum mobila de bucatarie pe comanda Remus. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila bucatarie Remus, este realizata la comanda din PAL melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4 mm si 2 mm, cu  blat termorezistent de 38 mm.

Accesorii folosite la mobilier: picioare plastic dur, plinta aluminiu, manere metalice, glisiere metalice cu role marca Starax, inaltator aluminiu, cos jolly inox,  balamale aplicate Starax, pistoane cu gaz.

Caracteristicile mobilei de bucatarie Remus, pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale, precum MDF lucios si superlucios, infoliat sau vopsit. Accesoriile pot fi alese clasice sau cu sistem de amortizare. Blatul este un element important, iar materialul din care este realizat poate fi granit, marmura sau lemn.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobila este realizata din corpuri modulare. Compartimentarea corpurilor este creata cu polite mobile si sertare. Sertarele sunt utile pentru depozitarea tacamurilor, prosoapelor de bucatarie si chiar vesela. Corpurile inferioare au  deschidere clasica si va ofera spatii generoase de depozitare potrivite alimentelor, vesela voluminoasa, etc. Corpurile superioare au o deschidre batanta a usilor, creata prin balamale aplicate si pistoane cu gaz. Spatiile acestora pot gazdui cu succes, pahare, cesti de cafea, cani, si multe alte lucruri.

Blatul termorezistent are o un rol important in intregirea mobilei de bucatarie. Electrocasnicele sunt montate cu usurinta in spatiile create special pe dimensiunile acestora. Inaltatorul  are rolul de a impiedica patrunderea stropilor de apa sau firimiturilor sa ajunga in spatele corpurilor. Picioarele din plastic dur ofera o buna sustinere a corpurilor inferioare.  Plinta ce acopera picioarele, este prinsa cu cleme speciale, putand fi usor de indepartat si avand acces sub corpuri.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_clara
Mobila Bucatarie Clara
mobila_bucatarie_corina
Mobila bucatarie Corina
mobila_bucatarie_inedit
Mobila bucatarie Inedit
mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobil_bucatarie_alexandra
Mobila bucatarie Alexandra
mobila_bucatarie_pe_comanda_thera
Mobila bucatarie pe comanda Thera
mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus
Mobila bucatarie pe comanda Zeus
mobila_bucatarie_daria
Mobila bucatarie la comanda Daria
mobila_pentru_bucatarie_luna
Mobila bucatarie pe comanda Luna
mobila_bucatarie_rafaelo
Mobila bucatarie la comanda Rafaelo
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705