Mobila living la comanda Lavinia

mobila_living_pe_comanda_lavinia

Comanda acum mobila living la comanda Lavinia. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Livingul Lavinia este realizata pe comanda din pal melaminat mat si lucios de 18mm si 38mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii: balamale Blum/Germania cu amortizor, manere metalice, glisiere metalice cu role, pistoane gaz, sticla transparenta si colorata, rame din aluminiu.

Materialele si accesoriile folosite in crearea ansamblului de mobila pentru living pot fi alese dintr-o gama variata din care va puteti alege pentru a va personaliza mobila: balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV, pal melaminat mat sau mdf vopsit, infoliat sau AGT.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

O biblioteca cu fronturi inchise poate ascunde carti si obiecte ce nu merita a fi uitate inchise. Biblioteca Lavinia, este inzestrata cu o compartimentare variata ce va scoate in evidenta lucrurile dragi dumneavoastra. Spatiile generoase va invita sa fie decorate dupa bunul plac, iar sertarele pot gazdui diferite lucruri, incat livingul va radia de frumusete. Materialele de calitate si accesoriile, fac ca intreg ansamblu de mobila pentru living sa poata fi utilizat un timp cat mai indelungat.

Sinele folosite pentru sertare sunt din gama Starax, ce ofera o culisare lenta si silentioasa. Balamalele Starax cu amortizare impiedica cu success inchiderea brusca a acestora. Geamurile colorate sunt ideale in a crea cu success un design personalizat, iar deschiderea acestora este posibila prin sistem push. Dimensiunile si culorile pot fi realizate dupa preferintele fiecaruia dintre noi..

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_living_pe_comanda_stefania
Mobila living pe comanda Stefania
mobila_living_malina
Mobila living pe comanda Malina
mobila_biblioteca_lorena
Mobila Biblioteca Lorena
mobila_living_aby
Mobila living pe comanda Aby
mobila_living_olimpia
Mobila living pe comanda Olimpia
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705