saltele superortopedice la comanda, saltea superortopedica, dormitor, mobila dormitor, saltele la comanda

Mobila la comanda » Saltele Superortopedice

 

Saltelele superortopedice sunt de un nivel calitativ superior adresate clientilor pretentiosi si celor care au sau vor sa previna probleme de coloana. Diferente fata de saltelele ortopedice - toate straturile ce intra in compozitia saltelelor superortopedice sunt dublate, astfel peste patul de arcuri sunt doua bucati de pasla, doua de T.N.T. si doua straturi de poliuretan. Saltelele super-ortopedice sunt facute special pentru îmbunatatirea somnului si a sanatatii Dvs ! Garantie saltelelor superortopedice este de 3 ani.

*Nota: Saltelele se livreaza doar impreuna cu mobilierul pentru dormitor.

 

Saltele superortopedice - caracteristici tehnice

Cuprinde: 5 imagini

Interiorul saltelelor superortopedice difera fata de cele ortopedice si anume la fiecare rind de arcuri (arc tip Bonell cu diametru 82 mm fabricat din sarma otel carbon 2,2 mm) este montata o fasie de spuma poliuretanica cu densitate mare pentru reducerea indicelui de elasticitate si pentru o rigiditate mai sporita; pe patul de arcuri se aseaza suprafete dublate de pisla si materiale speciale, iar la exterior saltelel sunt matlaste complet cu stofa Visco (dublu jarse - poliester), capitonata fata-verso cu vata sintetica 150 g/m2, T.N.T 20 g/m2, dotata cu buton aerisire si sfori pentru o manevrare mai usoara. Inaltime saltea superortopedica - 23 cm. Saltele la dispozitia ta !

*Nota: Saltelele se livreaza doar in cazul in care se comanda si mobilierul pentru dormitor de la Mobila Comanda .com !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Saltele superortopedice - preturi

Cuprinde: 2 imagini

Se pot executa saltele superortopedice si cu alte dimensiuni decat cele standard - pe baza de comanda ferma la pret adaugandu-se 30% cu un avans achitat in prealabil Comercializam pentru Dvs orice tip de saltele, cu orice dimensiuni si orice forme aveti nevoie. Saltele superortopedice cu Mobila Comanda .com !

*Nota: Saltelele se livreaza doar in cazul in care se comanda si mobilierul pentru dormitor de la Mobila Comanda .com !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

  • 1

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.