saltea ortopedica, saltele la comanda, saltele, saltele ortopedice, saltea pentru pat

Mobila la comanda » Saltele Ortopedice

 

Salteaua ortopedica îmbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort. La baza ei sunt materiale de cea mai buna calitate. Suprafata exterioara este matlasata complet cu stofa tip jakard, iar butoanele laterale de aerisire permit saltelei sa "respire". Salteaua are doua fete, fata de vara ofera o mai mare circulatie a aerului conferind o senzatie mai racoroasa, pe cand fata de iarna are proprietati izolante sporite, fiind mai calduroasa, prin urmare puteti întoarce salteaua Dvs în functie de anotimp. Folosind saltelele ortopedice de la Mobila Comanda .com beneficiati de un raport calitate/pret excelent. Va asteptam!

*Nota: Saltele se livreaza doar impreuna cu mobilierul pentru dormitor.

 

Saltele ortopedice - caracteristici tehnice

Cuprinde: 4 imagini

Caracteristici tehnice saltea ortopedica:
Suprafata exterioara - stofa Visco, tip jakard (dublu jarse - poliester); capitonata fata-verso cu vata sintetica - 150 g/m2; T.N.T 20 g/m2. Interior saltea ortopedica - spuma poliuretanica cu densitate mare, arc tip Bonell cu diametru 82 mm fabricat din sarma otel carbon 2,2 mm.
Rama laterala din otel carbon 3,5 mm - capsata. Inaltime saltea - 20 cm. Toate saltele ortopedice sunt dotate cu buton de aerisire si sunt matlasate complet. Garantie 3 ani

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Saltele ortopedice - preturi

Cuprinde: 2 imagini

Se pot executa saltele ortopedice si cu alte dimensiuni decat cele standard - pe baza de comanda ferma la pret adaugandu-se 30%. Comercializam pentru Dvs orice tip de saltele, cu orice dimensiuni si orice forme aveti nevoie.
Va asteptam la Mobila Comanda .com !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

  • 1

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.