mobila farmacii, amenajari farmacii, amenajari interioare farmacii, mobila la comanda pentru farmacii, mobilier farmaceutic

Mobila la comanda » Mobila Farmacii

 

Executam mobila pentru farmacii la comanda - mobilier farmaceutic.

Prin diversitatea finisajelor, a accesoriilor de calitate si a unui design modern creem mobilier farmaceutic functional si personalizat care sa satisfaca cerintele exigente si rafinate ale clientilor nostri.

Noi oferim solutii pentru promovarea produselor Dvs ! Sunati chiar acum ! Consultanta, proiecatre 3D, transport si montaj GRATUIT !

 

Mobilier farmaceutic

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier farmaceutic la comanda, executat la comanda din pal melaminat de 18 mm, finisaj alb, cant ABS.
Accesorii mobilier farmaceutic la comanda: manere metalice - sertare, glisiere Blum import Austria - sertare, cant ABS, sistem de prindere a pieselor mobilierului - ascuns.
Mobilier farmaceutic la comanda cu Mobila Comanda .com

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila pentru Farmacii

Cuprinde: 1 imagini

Mobila pentru farmacii la comanda (vitrine farmacii, dulapuri farmacii, dulapuri cu sertare pentru farmacii, receptie farmacie), executata din pal melaminat de 18 mm, finisaj albastru si alb, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm.
Accesorii mobilier pentru farmacie: glisiere Blum Austria - sertare, balamale Hafele Germania - usi dulapuri, rafturi din geamuri, manere din aluminiu, picioare mobilier farmacie din aluminiu - reglabile.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila farmacii

Cuprinde: 1 imagini

Mobila farmacii la comanda, executata din pal melaminat de 18 mm, finisaj portocaliu si alb, cant ABS de 0.4 mm folosit la rafturi si cant PVC de 2 mm folosit la receptie.
Accesorii mibila farmacii la comanda: balamale Hafele Germania - usi, glisiere Blum Austria - sertare, manere metalizate, cant ABS si PVC, sistem de prindere a pieselor mobilierului - ascuns.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila farmacie

Cuprinde: 1 imagini

Mobila farmacie la comanda: executata din pal melaminat de 18 mm, finisaj cires, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Mobila pentru farmacii la comanda.
Accesorii mobila pentru farmacii la comanda: cant ABS, geamuri prinse cu mini ciocuri de papagal - metalizate, glisiere Blum Austria - sertare, balamale Hafele Germania - usi, picioare dulapuri din aluminiu - reglabile, sistem de prindere a pieselor mobilierului - ascuns. Mobila pentru farmacii la comanda cu Mobila Comanda .com

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila pentru depozit farmaceutic

Cuprinde: 1 imagini

Mobila la comanda pentru depozit farmaceutic, executata din pal melaminat de 18 mm, finisaj cires in combinatie cu alb/bej, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm.
Accesorii mobila depozit farmaceutic: manere butoni din lemn - sertare, balamale Hafele Germania - usi, glisiere Blum Austria - sertare, usi din geamuri cu rama din aluminiu - vitrine, sistem de prindere a pieselor mobilierului - ascuns. Mobila pentru depozite farmaceutice la comanda cu Mobila Comanda .com

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobilier farmaceutic Coloseum

Cuprinde: 11 imagini

Mobilier farmaceutic executat la comanda din pal melaminat de 18 mm, finsaj - diverse culori, la alegerea clientului, accesorii si feronerie de foarte buna calitate - Blum, import Austria. Mobila pentru farmacii, cabinete medicale, laboratoare, spitale, depozite, magazine la comanda !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila farmacie Dina

Cuprinde: 1 imagini

Mobilier farmaceutic realizat la comanda din pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, finisaj woodline creme in combinatie cu bej inchis. Accesoriile folosite la mobilierul pentru farmacii: sticla transparenta 4mm grosime, suporti polite metalici, plinta aluminiu, sisteme de deschidere pushing, picioare din palstic dur, balamale FGV import Italia.

Pentru a-ti incanta clienti cu un mobilier de calitate la preturi avantajoase va asteptam la MobilaComanda.com

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

  • 1

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.